Bij Violet88 begrijpen we het belang van een volledige en geïntegreerde Learning Management System-ervaring. Om deze reden is ons cursusadministratiesysteem ontworpen om eenvoudig te koppelen met alle bestaande LMS-systemen. Dit stuk maatwerk stelt je in staat diverse leervormen moeiteloos te integreren en aan te bieden, waarbij het leertraject van je cursisten optimaal wordt gefaciliteerd.

Blended learning, de combinatie van traditionele klassikale lessen en online leermaterialen, is een effectieve manier om zo interactief mogelijk te leren. Deze leeraanpak wordt door steeds meer instanties gebruikt en vraagt om een geordende aanpak van cursusadministratie. Met de klassikale lessen blijft het menselijke contact centraal staan waar online leerondersteuning bij geboden kan worden, zo gebruik je het beste van beide werelden. Ons systeem is ontworpen om deze hybride aanpak van leren volledig te ondersteunen.

Voor diegenen die volledig digitaal willen gaan ondersteunt ons cursusadministratiesysteem ook volledige online leertrajecten. Of het nu gaat om korte cursussen of volledige zelfstudieprogramma's, het systeem stelt je in staat om de leerervaring van cursisten te optimaliseren. Biedt de beste online ervaringen aan door documenten, presentaties en/of (on demand) webinars te maken en te delen met je cursisten.

webinars

Webinars

Webinars winnen steeds meer populariteit in het onderwijs. Deze live, interactieve online sessies bootsen de dynamiek van traditionele klaslokaal na, maar met de schaalbaarheid en toegankelijkheid van digitaal leren. Het cursusadministratiesysteem van Violet88 ondersteund deze revolutionaire vorm van cursussen aanbieden. Sprekers worden in staat gesteld om rechtstreeks in contact te staan met de deelnemers, vragen in realtime te beantwoorden en direct feedback te ontvangen. Voor wie de live webinar gemist heeft of graag bepaalde stukken opnieuw wil bekijken, is er de optie om deze on-demand terug te kijken. Dit biedt de flexibiliteit om te leren wanneer het de cursist uitkomt. Cursisten kunnen deze webinars in hun persoonlijke dashboard terugvinden en opslaan in favorieten om ze te bewaren.

Krijg een impressie

Certificering

Als opleider weet je hoe belangrijk het is om cursisten te toetsen op de door hun opgedane kennis. Dit is de reden dat Violet88 je de mogelijkheid geeft om toetsvragen toe te voegen aan je (on demand) webinars. Na het bekijken van de webinars worden deelnemers dan getoetst op de door hun opgedane kennis. Op deze manier zorg je voor een intensievere leerervaring en weet je zeker dat de informatie op de juiste manier wordt opgenomen. Na het goed beantwoorden van de toetsvragen kun je zelf (in de vorm van een certificaat of PO punten) aangeven wat voor beloning de cursisten hiervoor krijgen, geheel automatisch.

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!