Gebruikers aanmaken

Het meest gebruikelijke is dat gebruikers zelf een account aanmaken de eerste keer dat ze voor je aan de slag gaan, maar als beheerder kun je ze ook eenvoudig zelf toevoegen. Wanneer de gebruiker is aangemaakt kun je zijn/haar rollen en rechten beheren en weet je zeker dat iedereen toegang heeft tot de juiste onderdelen van het systeem.

 

Groepen aanmaken

Of je nu verschillende teams of afdelingen hebt, met het cursusadministratiesysteem kun je eenvoudig groepen aanmaken voor gebruikers. Maak een groep aan en kies zelf wat je met deze accounts wilt doen. Zo kun je bijvoorbeeld de marketing afdeling binnen je bedrijf toegang geven tot de secties 'SEO' of 'Website content' zodat ze eenvoudig hun werk kunnen doen en niet verstrengeld raken met een andere afdeling.

 

Detailgegevens: Alles op één plek

Om het overzicht in je administratie te kunnen behouden is het van belang dat gegevens op een centrale plek opgeslagen worden. Vandaar dat er een aantal belangrijke functies in gebruikersonderdeel zijn waar jij het overzicht in zal blijven houden:

  • Inschrijvingen: Houd bij wie zich waarvoor heeft ingeschreven en beheer inschrijvingen moeiteloos. Hier krijg je ook de mogelijkheid om (bestaande) cursussen toe te voegen aan de member.
  • Punten en certificaten: Met ons systeem kun je eenvoudig punten/certificaten van de deelnemers toewijzen en bijhouden. Indien je meerdaagse cursussen organiseert, staat het je ook vrij om meerdaagse punten toe te rekenen. Ideaal voor certificeringen en voortgangsrapportages.
  • Bibliotheek: In de bibliotheek zie je in real-time welk hoofdstuk je studenten aan het bestuderen zijn. Dit geeft je waardevolle inzichten in hun leertraject en stelt je in staat om indien nodig bij te sturen. Bij dit onderdeel kun je ook aangeven of je de vragen automatisch wilt ontgrendelen voor de cursist. Hiermee ‘voltooi’ je als het ware de hoofdstukken van de cursist. Dit betekent dat beheerders zelf kunnen bepalen dat studenten (een deel van) de vragen kunnen inzien en beantwoorden zonder dat ze door alle stof heen zijn geweest.

 

Dashboard klant

Het klantendashboard is de plek voor cursisten waar ze al hun cursusgerelateerde zaken terug kunnen vinden. Dit wordt uitgebreid besproken in eigen dashboard voor klanten. Als beheerder zullen er genoeg vragen vanuit klanten komen over het cursusaanbod. Om die reden is het handig om zo nu en dan mee te kunnen kijken. Met de 'Bekijk dashboard'-functie kom je in het overzicht van alle essentiële informatie over de cursist, van inschrijvingen tot voortgangsrapportages en nog veel meer.

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!