EduDex is voor opleiders een handig platform om het cursusaanbod aan te koppelen. Wanneer je als opleider je cursusadministratie koppelt aan een platform als Edudex, wordt het beheer van cursusinformatie zoals lesroosters, inhoud en prijzen aanzienlijk vereenvoudigd. 

 

De integratie met Edudex zorgt ervoor dat updates in het cursusaanbod automatisch en in real-time worden gedeeld met externe partijen, zoals opleidingsportals en bedrijfssystemen. Dit verhoogt de zichtbaarheid en toegankelijkheid van de cursussen, terwijl het ook de administratieve last vermindert. Bovendien biedt EduDex een platform waar je jouw aanbod efficiënt kan promoten en distribueren, wat leidt tot een groter bereik en potentieel meer cursisten!

Springest dient als een uitgebreid platform voor opleiders om het cursusaanbod effectief te presenteren en te beheren. Door je cursusadministratie aan Springest te koppelen, profiteer je van de geavanceerde zoek- en vergelijkingsfuncties van het platform, waardoor potentiële cursisten gemakkelijker geschikte opleidingen kunnen vinden.

 

De samenwerking met Springest zorgt ervoor dat wijzigingen in het cursusaanbod direct worden bijgewerkt, waardoor de informatie altijd actueel en betrouwbaar is voor gebruikers. Dit verbetert niet alleen de zichtbaarheid van jouw cursussen, het vereenvoudigt ook het administratieve proces voor zowel de opleider als de uiteindelijke gebruiker.

Heb je zelf ideeën voer het koppelen van je cursusadministratie aan platformen? Dan ben je bij Violet88 aan het juiste adres. Met onze maatwerk oplossingen kun je je cursusadministratie naadloos integreren met een breed scala aan platformen waar jouw voorkeur naartoe gaat. Benieuwd hoe wij dit voor jou kunnen verzorgen? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op.

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!