Het beheer en het organiseren van verschillende cursussen kan een uitdaging vormen, vooral met de diverse variabelen zoals locaties, tijden en docenten. Ons cursusadministratiesysteem vereenvoudigt dit proces, waardoor je zowel tijd bespaart als fouten voorkomt. Met een paar klikken kunnen beheerders cursusbundels samenstellen, waardoor individuele cursussen die samen een uitgebreid programma vormen, gebundeld worden. Dit biedt een gestroomlijnd en helder overzicht voor cursisten en maakt de administratie voor beheerders een stuk gemakkelijker.

Op de informatiepagina van de cursusbundel krijgen cursisten een duidelijk overzicht van wat ze kunnen verwachten, zoals het programma, de sprekers of de kostenbesparing vergeleken met afzonderlijke inschrijvingen. Beheerders kunnen extra cursusinformatie toevoegen zodat cursisten volledig op de hoogte zijn van wat de bundel inhoudt. Per cursus vallen er ook certificaten en/of PO punten toe te voegen die cursisten ontvangen na het volgen van de cursussen, zo zien ze meteen wat ze ervoor terug krijgen.

Een van de voordelen van cursusbundels is de wijde variëteit die het te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld een aanbod van 6 cursussen, hier zijn tal van combinatiemogelijkheden mee om je aanbod te optimaliseren. Denk aan één bundel van 6 cursussen, twee bundels van elk 3 cursussen of drie bundels met elk 2 cursussen. Door te variëren in de combinaties kun je jouw aanbod dynamischer en aantrekkelijker maken voor een grote verscheidenheid aan klantbehoeften.

Tijdens het maken van de bundelaanbiedingen is er de optie om aparte prijsstellingen voor gecombineerde cursussen te maken. Hier kunnen speciale acties mee gemaakt worden waardoor cursisten kosten kunnen besparen en tegelijkertijd van een rijkere leerervaring kunnen genieten. Dergelijke bundelaanbiedingen stimuleren cursisten om voor uitgebreidere pakketten te kiezen, wat zorgt voor een toename in inschrijvingen. Een win-win situatie dus!

Gebundelde cursussen

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!