Communicatie naar cursusdeelnemers

In het cursusadministratiesysteem krijg je de mogelijkheid om mails te sturen naar cursisten die zich ingeschreven hebben voor een cursus. Onder de cursusmodule valt het kopje ‘communicatie’. Bij communicatie kun je als opleider eenvoudig een mail sturen naar alle deelnemers van een bepaalde cursus. Voeg een onderwerp, BCC, inhoudelijke tekst en bijlagen toe. 

 

Automatische mailing

In het systeem krijg je de mogelijkheid om een mail op te stellen om te versturen naar nieuwe inschrijvingen. Met de optie 'Versturen bij nieuwe inschrijvingen' zorg je ervoor dat elke nieuwe deelnemer een vooraf ingestelde e-mail ontvangt. Daarnaast verstuurt het systeem automatisch een herinnering twee dagen voor de start van een cursus aan alle ingeschreven deelnemers.

Maatwerk communicatiemogelijkheden

Wil je liever zelf instellen wanneer en wat voor automatische mails je cursisten krijgen? Dan ben je met onze maatwerk mogelijkheden aan het juiste adres. Als maatwerk bureau zijn we in staat om jou de complete controle te geven over je communicatiemogelijkheden. Zo stellen we iedere organisatie in staat om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de communicatiekanalen!

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!