Cursusdashboard Violet88

Als beheerder kun je in het cursusadministratiesysteem automatisch relevante cursussen aan je medewerkers aanbieden. Zodra een medewerker zich aanmeldt met een bedrijfsmailadres dat is gekoppeld aan een van de kantoor deals, verschijnen alle relevante cursussen automatisch in hun persoonlijke dashboard. Aan de hand van de door het bedrijf opgestelde categorieën kunnen cursisten bij het initiële inschrijven ook hun voorkeur voor cursustypes aangeven. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde omgeving voor iedere (soort) werknemer en en flinke mindering aan handmatige handelingen voor zowel werknemer als beheerder.

Voorkeur cursussen

In ons cursusadministratiesysteem is gemakkelijk bij te houden welke medewerkers zich hebben ingeschreven voor welke cursussen. In het systeem kun je monitoren welke werknemers bepaalde cursussen gevolgd hebben en welke certificaten/PO punten ze behaald hebben. Op deze manier kun je precies waarborgen of iedereen op schema ligt voor hun professionele ontwikkeling en of er geen achterstanden zijn die ingehaald moeten worden.

Beheerders krijgen in het systeem de mogelijkheid om de medewerkers die onder hun beheer vallen, te overzien, nieuwe toe te voegen of bestaande te verwijderen. Bepaal als beheerder welke cursussen beschikbaar zijn voor je medewerkers, pas de inhoud aan en monitor de voortgang, allemaal vanuit één centrale interface.

Facturatie is een kritisch onderdeel van elk cursusadministratiesysteem. Het kan tijdrovend zijn voor zowel de cursusaanbieder als voor de ontvangers van de cursussen. Om deze reden zijn de gestroomlijnde facturatie-mogelijkheden een van de belangrijkste voordelen van de kantoor deals. In plaats van individuele facturen naar medewerkers te sturen, wordt alle facturatie nu direct naar het bedrijf gestuurd. Dit betekent dat zowel de cursusaanbieder als de klanten zelf minder administratieve lasten hebben.

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!