sprekersdashboard

Cursusmateriaal uploaden

Sprekers kunnen in het cursusadministratiesysteem zelfstandig hun cursusmateriaal uploaden en beheren, waardoor ze volledige controle hebben over de inhoud die ze delen. Of het nu gaat om presentaties, lesmateriaal of interactieve modules, ons platform biedt een gebruiksvriendelijke interface zodat sprekers alles zelf in hun omgeving kunnen regelen.

Feedback en goedkeuring

Met de feedback- en goedkeuringsfunctie bieden we sprekers de mogelijkheid om spreekgebeurtenissen in te zien, beoordelen en feedback te geven. Dit zorgt ervoor dat de gepresenteerde inhoud altijd in lijn is met de verwachtingen van de spreker.

Sprekersprofiel

In het systeem bieden we de mogelijkheid om functies of omschrijvingen toe te voegen waar sprekers zich in kunnen personaliseren. Dit kan variëren van functies, opleidingen, specialisaties, contactgegevens of zelf uitgekozen onderwerpen. Zo creëer je een uitgebreide biografie die op de website en bij de cursusinformatie getoond kan worden.

Maatwerk in cursusplanning

Mocht je het een stapje verder willen tillen in het inplannen van cursussen denkt Violet88 met je mee voor bredere oplossingen. Wil je bijvoorbeeld liever dat sprekers eerst hun beschikbaarheid aangeven voordat je de cursus inplant? Dan bouwen wij dat voor jou in het systeem. Sprekers kunnen dan aangeven op welke dagen ze wel of niet beschikbaar zijn en op basis daarvan kun jij de cursussen gaan inplannen. Zo zijn er nooit geschillen over de data van de cursussen!

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!