Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Detention Roof

Detention Roof

Projectleden
Vidar Smits
Loraine Birsak
Steven Volders

Introductie van het project

Het Detentiedak is een innovatief en bewezen effectief groendakconcept. Deze dakopbouw is van toegevoegde waarde op aanvullende oplossingen om overtollig regenwater tijdelijk op te vangen. Elke zorgvuldig bepaalde laag in de opbouw van het Detentiedak draagt eraan bij dat regenwater vertraagd wordt afgevoerd. Dit gaat hand in hand met het creĆ«ren van uitstekende groeicondities voor de bovenliggende vegetatie.

Branding

SVG Animatie

Bij binnenkomst op de homepage krijgt de bezoeker een tweedeling te zien. Een introductie + call-to-action gedeelte en een visualisatie van het probleem in combinatie met de oplossing. Met behulp van een korte animatie wordt de bezoeker direct geattendeerd op de specialiteit van Detention Roof. 

Isometric City Definitief klein

Logo

Tweetalig logo

Het logo voor Detention Roof als Detentiedak is zo opgebouwd dat het voor meerdere talen toegankelijk is. 

detentionroof detentie 1

Webdesign

Home V3 DR 1
detentie2
screencapture detentionroof over ons 2020 05 22 16 19 07 1

overstroming ScaleMaxWidthWzE5MDBd CompressedW10 v7

Website

Informatief en meertalig

De gehele website van Detention Roof staat in het teken van de werking van het systeem en het aanvragen van een waterberekening. De basis van de website is Nederlands, maar al snel werd de Engelse vertaling hieraan toegevoegd. De website leent zich ook voor nog meerdere talen. Wordt vervolgd.  

Bekijk ook deze projecten