eigen dashboard voor klanten v6

Het dashboard voor cursisten begint bij de overzichtspagina, deze is vrij in te vullen voor iedere organisatie. Hier kunnen bijvoorbeeld nieuwsartikelen of opkomende webinars in getoond worden om cursisten op de hoogte te houden van de actualiteiten. 

 

Binnen het dashboard krijgen cursisten een duidelijk overzicht van diverse gegevens, waaronder hun persoonsgegevens. Hier kunnen ze hun persoonlijke informatie invoeren wat zorgt voor een gestroomlijnde administratie. Bij het aanmelden worden deze gegevens al verzameld en vervolgens automatisch in het dashboard ingevuld.

Het dashboard maakt onderscheid tussen drie cursuscategorieën: klassikale cursussen, webinars en meerdaagse cursussen. Hier kunnen cursisten in één oogopslag zien voor welke cursussen ze zijn ingeschreven en bijbehorende data. Via directe links kunnen ze zich verdiepen in specifieke cursusdetails of de cursus rechtstreeks toevoegen aan hun (digitale) agenda. Om sneller toegang te verkrijgen tot specifieke cursussen, kunnen deze als favoriet worden gemarkeerd, waardoor cursisten een overzicht kunnen creëren die voor hen belangrijk is.

Op de webinar-pagina's vinden cursisten alle geplande en beschikbare webinars. Hier wordt onderscheid gemaakt in 'live' webinars en 'on demand' webinars. Dit is gedaan zodat cursisten overzichtelijk voor zich hebben welke webinars nog live te volgen zijn of al gepubliceerd zijn om terug te kijken. Voor 'on demand' webinars zijn detailpagina's beschikbaar. Hier kunnen cursisten doorlinken naar een gedetailleerde pagina waar de opgenomen webinar, samen met aanvullende informatie of presentaties, beschikbaar is. 

In het dashboard kunnen cursisten overzichtelijk bijhouden welke PO-punten of certificaten ze hebben behaald na het voltooien van cursussen. De registratie van certificaten gaat terug tot het moment van eerste gebruik. De certificaten kunnen per stuk, per onderwerp of allemaal in één keer gedownload worden. Dit stelt de cursisten in staat op een overzichtelijke manier in te zien welke cursussen ze hebben afgerond en de bijbehorende certificaten in te zien en te delen.

Impressie

Cursisten die zich hebben ingeschreven voor leergangen of basisopleidingen, krijgen deze in een apart overzicht te zien in hun dashboard. Cursisten kunnen hier alle opleidingen waarvoor ze zijn ingeschreven en de progressie tot dusver zien. Op deze manier creëer je een duidelijk overzicht waarin cursisten op hun eigen tempo de opleiding kunnen gaan uitwerken en niet terug hoeven te zoeken naar waar ze gebleven waren.

Cursisten kunnen aanvullend cursusmateriaal raadplegen, zoals hand-outs of aanvullende leesmaterialen, die gepubliceerd zijn voor de cursussen waar zij zich voor hebben ingeschreven. Ook biedt het dashboard inzicht in de facturatie. Hier kunnen cursisten snel zien welke facturen reeds zijn voldaan en welke nog openstaan. Voor administratieve doeleinden kunnen facturen eenvoudig worden gedownload.

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!