De automatisering van het archief bestaat uit het archiveren van cursussen die na verloop van tijd hun relevantie verliezen. Na een (door jou) bepaalde tijd worden cursussen uit de live omgeving automatisch gearchiveerd, wat ervoor zorgt dat het gebruiksdeel van je cursusadministratie niet meer vol staat met cursussen die een tijd geleden al uitgevoerd zijn. 

Belangrijk is dat, hoewel deze inhoud niet langer zichtbaar is bij de actieve cursussen, deze nog steeds toegankelijk blijven in het archief (ook wel: legacy). In het archief worden de cursussen opgeslagen voor onbepaalde tijd. Dit kan voor langere tijd handig zijn voor administratieve doeleinden, zoals het controleren van inschrijvingen en de facturatie. De cursussen kunnen altijd nog ingezien en eventueel teruggezet worden naar de actieve status. 

Voor iedere opleider is het cursusaanbod anders. Daarom ben jij ook volledig in staat om zelf te bepalen hoe deze automatische archief functie in zijn werking zal gaan. Aan de hand van maatwerk oplossingen kun je precies aangeven wanneer en welke cursussen naar het archief verplaatst moeten worden. Samen richten we het systeem zodanig in dat jouw organisatie zo efficiƫnt mogelijk te werk kan gaan.

Enthousiast geworden? Vraag nu een demo aan!